SLOTEVENT & KICK OFF
jeugdcel @ 09.05.2018

ZATERDAG 26 MEI 2018

Noteer nu wel echt zaterdag 26 mei 2018 in je SportingHasselt jeugdagenda....

we voorzien een combinatie van slotevent, kick-off, passessie, .... uitnodiging is in opmaak!

Oh ja, als je ploeg tegen de papa's of mama's wil spelen... dat kan ... we houden een verrassingstornooi .... maak je ploeg warm voor deze uitdaging!!!

tot meer nieuws!!!

VACATUREs TRAINERS U6, U7 en U9
jeugdcel @ 09.05.2018

Invulling trainers ... vacatures U6, U7 en U9

De invulling van de trainers geraakt stilaan volledig rond. Zeker tijdens de kick-off van 26 mei 2018 wordt het volledige plaatje bekend gemaakt en is er ruimte tot kennismaking.

Voor de instroom zoeken we nog trainers die de eerste stappen van onze jonge voetbalhelden in goede banen leiden. Heb je een passie voor voetbal, ben je graag met kinderen bezig, ben je overtuigd dat de eerste balcontacten reeds op een goede wijze kunnen gebeuren, geloof je dat fun én gericht opleiden samengaan....
dan ben je de gedroomde trainer voor onze U6 en U7 ploegen.

Ook voor de U9 zoeken we nog een bijkomende trainer voor de provinciale U9-ploeg.

Heb je interesse stuur dan snel een mail naar davy.bielen1@telenet.be of hendrik.brulmans@telenet.be

Sporting Hasselt doet mee met de eendjesrace!
jeugdcel @ 11.03.2018

 

Met de jeugdwerking van Sporting Hasselt doen we dit jaar mee met Het Hart voor Limburg waar we een specifiek initiatief ondernemen ivm multimove in bepaalde Hasseltse wijken. Dit in navolging van ons Street Heroes project waarbij we elk jaar Lotto Street Soccer als hoogtepunt in de zomer hebben.

Nu, we krijgen via de LIMBURGSE EENDJESRACE kansen om een extra centje bij te verdienen... daar gaat elke Sporting jeugdsympathisant toch aan meehelpen?

Hoe werkt het?

Elke jeugdspeler, ouder, trainer, medewerker kan eendjes kopen of verkopen waarbij elk eendje de kans geeft om een heuse Mercedes te winnen! Een eendje kost 5 euro. Voor die prijs krijgt de koper niet alleen een eendje maar ook een kraslotje waarmee men zich kan online kan registreren op www.limburgse-eendjesrace.be. Op zondag 27 mei 2018 zet Hart voor Limburg dan voor elk geregistreerd eendje een tweede wedstrijdeendje op de Demer! De eigenaar van het eendje dat als eerste over de streep komt na een race van 750 meter, wint de hoofdprijs, zijnde een Mercedes-Benz-A-klasse. Die dag wordt je ook uitgenodigd voor een groot feest met randanimatie en foodtrucks.

In 2014 was er al eens een Eendjesrace-actie met Kim Clijsters, zie de video: http://www.hbvl.be/cnt/aid1585293/bestel-uw-kim-clijsters-eendje-en-steun-een-hart-voor-limburg-video

En, van elk eendje dat de jeugdwerking en de club Sporting Hasselt verkoopt, gaat er 1,5 euro naar onze jeugdwerking. Stel je voor dat je er kan verkopen in je school, op je werk, in je buurt, bij de familie, ... En stel dat jij de verkoper bent van het winnende eendje, super dan toch!?

Binnenkort lanceren we onze eendjesverkoop, maar je bent nu reeds op de hoogte en hopen op je medewerking en misschien winnen jullie wel die Mercedes?