Jeugdabo's en Thuisabo's
Jeugdcel @ 22.09.2017

Zoals eerder doorgegeven zijn de jeugdabo's en de thuisabo's beschikbaar en wordt de verdeling georganiseerd

Voor de JEUGDABONNEMENTEN: afhaling aan de inkom van de jeugdmatchen. Nieuwe jeugdabo's kunnen daar ook à 59 euro contant worden betaald.

THUISABO'S eerste ploeg: voor elke jeugdspeler is er één staanabonnement voorzien voor de eerste ploeg wedstrijden. De verdeling gebeurt per ploeg en de abonnementen zullen beschikbaar worden gesteld aan de ploegafgevaardigde.

Praktisch: de ploegafgevaardigden die nog geen abonnementen hebben afgehaald, nemen contact met Koert Hermans (0475/840020) of afhaling bij Koert deze avond in Kiewit in de kantine aan het kunstgrasveld tussen 19u en 21u

Belangrijk: er wordt alleen een thuisabo ter beschikking gesteld indien het lidgeld betaald is...

Scheidsrechter worden ?!
jeugdcel @ 19.09.2017

Speler of supporter van Sporting Hasselt

 

Wil je voetbal nog op een andere manier beleven dan als speler, toeschouwer? Als scheidsrechter kan dit!

 

Heb je leiderscapaciteiten en ben je autoritair ingesteld, dan kan je met deze eigenschappen gaan voor kandidaat scheidsrechter. Voel je je geroepen om deze uitdaging aan te gaan, schrijf je dan in op de Cursus Kandidaat Scheidsrechter.

 

De eerstvolgende cursus van 3 lessen, steeds op zaterdag voormiddag gaat door op 14.10.17, van 9u30 to 12u in het Bondsgebouw te Hasselt, Boekstraat, 130. Volgende lessen om 21.10.17 en 28.10.17.

 

Kandidaten moeten minstens 13 jaar zijn.

 

Niet te vergeten dat deze job ook wat opbrengt, als starter 20,00 €/wedstrijd!

 

Voor inschrijving en bijkomende informatie kan je terecht bij:

Benny Thomas

Referee Ambassador Sporting Hasselt

Mob. 0475 293221

bennythomas@telenet.be

Talentdagen U8 en U9, Kennismaking U4 tem U7
jeugdcel @ 30.09.2017

 

Op de jeugdpagina van Facebook  "Koninklijke Sporting Hasselt Jeugdvoetbal" lanceerden we een uitnodiging voor de talentdagen (U8 en U9) en de kennismakingsdagen (Hertjes U4 tem U7) met onze jeugdwerking.

 

 

Graag vragen we alle jeugdspelers, ouders en supporters deze uitnodiging te DELEN en zelfs een stapje meer te doen met name persoonlijke kennissen, familie, werkmakkers, vriendenkring AAN te SPREKEN.

Mailen naar janssens_joachim@msn.com voor meer info of inschrijving!

DOEN!

Trainingschema's
jeugdcel @ 07.09.2017
Voor de planning van de trainingen kan je volgende schema's raadplegen: overzicht van loopcoordinatie- en techniektrainingen, trainingsschema van 4 tot 17 september en tot slot het trainingsschema vanaf 18 september als er ook op campus Hasselt kan getraind worden.