BELANGRIJK: Hertjes en U6 morgen in Runkst
jeugdcel @ 20.03.2018

Belangrijk en ook doorgeven aan iedereen!

De training van de Hertjes en de U6 gaan morgen in de campus Runkst door om 16u. Dit wegens de opstart van de bouwwerken in de campus Hasselt.

Adres = Kapellekesbampdstraat 8 te Runkst

Tot morgen!

Paaseieren rapen met de unieke Sporting Paashaas!
jeugdcel @ 20.03.2018

Op woensdag 28 maart 2018 organiseert de jeugdwerking wederom haar Paaseierenraap op het A-veld!

Iedereen van Hertje tot U9 is welkom voor deze zoektocht naar paaseieren. Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook welkom. Deze paaseierenraap start om 16u en ook de enig echte Sporting Paashaas zal aanwezig zijn!

Je komt toch ook? Wie zal het gouden Paasei rapen?

Paasjeugdvoetbalstage Sporting Hasselt
jeugdcel @ 17.03.2018

VLUG INSCHRIJVEN!

Van dinsdag 3 april tot en met vrijdag 6 april 2018 organiseert de jeugdwerking van Sporting Hasselt haar traditioneel jeugdvoetbalkamp. Naast de sportieve hoogtepunten is er natuurlijk het bezoek aan Thorgan Hazard en het stadion van Borussia Mönchengladbach. 

Elke dag voorzien we een warme maaltijd, sport- en cultuur aangepast!

Opvangmogelijkheid vanaf 8u tot 17u30

Voor meisjes en jongens van geboortejaar 2013 tot 2004.

Inschrijven voor 25 maart 2018!

120 euro doch korting voor Sportingleden als je een deelnemer aanbrengt die geen lid is van onze jeugdwerking.

Info en inschrijvingen: Frans Meeuwens, 0477/957597 of via mail frans.meeuwens@voetbalvlaanderen.be

MIS DEZE UNIEKE PAASEDITIE 2018 NIET!

Sporting Hasselt doet mee met de eendjesrace!
jeugdcel @ 11.03.2018

 

Met de jeugdwerking van Sporting Hasselt doen we dit jaar mee met Het Hart voor Limburg waar we een specifiek initiatief ondernemen ivm multimove in bepaalde Hasseltse wijken. Dit in navolging van ons Street Heroes project waarbij we elk jaar Lotto Street Soccer als hoogtepunt in de zomer hebben.

Nu, we krijgen via de LIMBURGSE EENDJESRACE kansen om een extra centje bij te verdienen... daar gaat elke Sporting jeugdsympathisant toch aan meehelpen?

Hoe werkt het?

Elke jeugdspeler, ouder, trainer, medewerker kan eendjes kopen of verkopen waarbij elk eendje de kans geeft om een heuse Mercedes te winnen! Een eendje kost 5 euro. Voor die prijs krijgt de koper niet alleen een eendje maar ook een kraslotje waarmee men zich kan online kan registreren op www.limburgse-eendjesrace.be. Op zondag 27 mei 2018 zet Hart voor Limburg dan voor elk geregistreerd eendje een tweede wedstrijdeendje op de Demer! De eigenaar van het eendje dat als eerste over de streep komt na een race van 750 meter, wint de hoofdprijs, zijnde een Mercedes-Benz-A-klasse. Die dag wordt je ook uitgenodigd voor een groot feest met randanimatie en foodtrucks.

In 2014 was er al eens een Eendjesrace-actie met Kim Clijsters, zie de video: http://www.hbvl.be/cnt/aid1585293/bestel-uw-kim-clijsters-eendje-en-steun-een-hart-voor-limburg-video

En, van elk eendje dat de jeugdwerking en de club Sporting Hasselt verkoopt, gaat er 1,5 euro naar onze jeugdwerking. Stel je voor dat je er kan verkopen in je school, op je werk, in je buurt, bij de familie, ... En stel dat jij de verkoper bent van het winnende eendje, super dan toch!?

Binnenkort lanceren we onze eendjesverkoop, maar je bent nu reeds op de hoogte en hopen op je medewerking en misschien winnen jullie wel die Mercedes?